dilluns, 13 de juliol del 2015

Retir per dones, Tao ,dansa,rituals,qigong,descans

Juliol.,25 i 26.
Enmig de la natura, escoltant-nos, dansant,estirant i oxigenant el cos amb qigong per la dona, connectant amb les propostes del Tao de la sexualitat de les donzelles de Jade,anant al cos amb el Diafreo i la Carol Izquierdo,en cercle,amb calma, amb amor,amb somriures...compartint amb rialla,amb silencis,amb propostes de fang i terra,revolcant-nos enmig de la natura,caminant per obrir els sentits i re connectar-nos.
Arribada25 juliol a les 9.45h i sortida el diumenge 26 a les 17h.
Dormir: hi ha una part de la sala habilitada per dormir,heu de portar tot alló que necessiteu(matalàs,sac,coixí etc:: o podeu acampar a l'exterior.Les que viviu aprop,podeu anar i venir si ho voleu.Chidelluna posa la sala a la vostra disposició gratuïtament.
Menjar: la proposta és nutrir-nos,saludablement,amb fruits de la terra ecológics,vegans i cuinats amb conciéncia.L'Albert Ferrer i jo (Montse Guardiola),estem formats en cuina saludable i macrobiótica,prepararem els àpats.
Aportació: al moment d'inscriure-us us direm quina és l'aportació total,estem valorant segons el grup.
cercle per rituals
Tallers: cada matí qigong i meditació, cercles de Tao de la sexualitat amb propostes d'alquimia femenina, treball de Diafreo,passejades conscients i dansa amb moviment lliure.
moviment a la natura,obrint els sentits
Inscripcions i més info; tchidelluna@gmail.com
espais externs
cercle de propósits


qigong al mati

dansar la vida